Fysio Heerde vestigt zich ook in Isala Heerde

Geplaatst op 30 januari 2019

Fysiotherapeutisch Centrum Heerde (FCH) heeft twee ruimtes in gebruik genomen op de eerste verdieping van de polikliniek van Isala op Landgoed Buitenzorg aan de Groteweg 5 in Wapenveld. Het beschikt daar over een ruime behandelkamer en een mooie oefenruimte met professionele trainingstoestellen. De ingebruikname is vooral het gevolg van de nauwe samenwerking tussen de Heerder PlusPraktijk voor fysiotherapie en ziekenhuisorganisatie Isala.
Fysiotherapeut en praktijkeigenaar Michiel Treffers: ‘We werken al een aantal jaren goed en prettig samen met specialisten en medewerkers van Isala. Bijvoorbeeld op het gebied van schouder, rug, heup en knieklachten zijn er goede en intensieve contacten.
Net als op het gebied van Cardiologie, Parkinson en Ouderengeneeskunde. Ik verwacht dat deze samenwerking de komende jaren alleen maar intensiever wordt. Daarbij waren we op zoek naar extra ruimte. De fysiotherapiepraktijk in Gezondheidscentrum Heerde is de laatste jaren flink gegroeid door onze multidisciplinaire aanpak van problemen aan het menselijk houdings- en bewegingsapparaat en de uitbreiding van het aantal therapieën dat we aanbieden. Dat heeft een aanzuigende werking van patiënten uit de wijde regio. We hebben in het centrum recent wel een aantal aanpassingen gedaan maar die waren niet afdoende om het ruimtegebrek op te lossen. Toen we dan ook hoorden dat in Isala Heerde ruimte te huur was, was de beslissing snel genomen.’ Dat de polikliniek van Isala net buiten Heerde ligt is geen probleem. Treffers: ‘De bereikbaarheid is prima en parkeren is nooit een probleem. Onze patiënten bepalen overigens zelf waar ze behandeld willen worden. In de praktijk in het Gezondheidscentrum in Heerde of in Isala Heerde. In beiden beschikken we over alle benodigde faciliteiten zoals een professionele oefenruimte. De eerste patiënten worden hier al behandeld.’

 

 

 

 

 

 


Wij zijn een PlusPraktijk.

Openingstijden

Goedenavond, vandaag is het maandag 27 januari en we zijn geopend van 08:00 tot 20:00.

Kwaliteiten

  Specialist in bewegen
  Snel een afspraak
  Kwaliteit van zorg en resultaat
  Vergoeding alle zorgverzekeraars
  Géén verwijsbrief nodig
  Gratis inloopspreekuur (op maandag van 18-19u)