Vergoeding fysiotherapie

"Voor alle specialisaties hebben wij deskundige therapeuten in huis."

- Fysiotherapie Heerde

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag open. Vandaag:

08:00 - 20.00

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op 0578-696363 of mail naar info@fysioheerde.nl

Informatie over de vergoeding fysiotherapie

Hieronder vindt u in hoofdlijnen een weergave van de gemaakte afspraken tussen patiënt, fysiotherapeut en zorgverzekeraar omtrent de vergoeding van behandelingen fysiotherapie. Het is mogelijk dat een zorgverzekeraar hiervan afwijkt. Raadpleeg bij twijfel altijd uw zorgverzekeraar.

Fysiotherapie 2021 en het nieuwe zorgstelsel

Iedereen die in Nederland woont of werkt is verplicht om een basis zorgverzekering af te sluiten. De inhoud van het pakket is voor iedereen gelijk. De meeste ziektekosten worden uit het basispakket vergoed. Het basispakket vergoedt slechts in bijzondere gevallen de kosten van fysiotherapie bijvoorbeeld:

 1. Fysiotherapie voor chronische patiënten (vraag uw fysiotherapeut) vanaf de twintigste behandeling;
 2. Fysiotherapie bij kinderen tot 18 jaar maximaal 18 behandelingen per jaar. Meerdere behandelingen worden vergoed uit het aanvullende pakket, afhankelijk van de door u gekozen inhoud van dit pakket. Is er sprake van een chronische indicatie, dan worden alle behandelingen kinderfysiotherapie uit de basisverzekering vergoed.

Voor vergoedingen van behandelingen die niet binnen het basispakket vallen heeft u een aanvullende verzekering nodig. Bij vrijwel alle zorgverzekeringen wordt fysiotherapie voldoende door het aanvullende pakket gedekt. Wij adviseren u, uw zorgpolis op dit punt te raadplegen. Als u hierover vragen heeft kunt u ook terecht bij uw fysiotherapeut of bij onze secretaresse Mieneke Wolff (mail: mieneke@fysioheerde.nl).

Informatie over het zorgstelsel, de basispremie, de eigen bijdrage, de zorgtoeslag en antwoord op veelgestelde vragen vindt u op http://www.zorgvergoeding.com of  http://www.defysiotherapeut.com.

Deze vergoeding tool wordt verzorgd door Zorgpremies.nl

Zorgverzekering 2022

Via de Consumentenbond Zorgvergelijker kun je voor 2022 zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op prijs en op hoe passend ze voor jouw situatie zijn. Om een goede vergelijking te maken, vragen wij naar een aantal persoonlijke zaken zoals je geslacht, leeftijd en postcode. Vervolgens kies je zelf de hoogte van je eigen risico en voor welke zorg je eventueel aanvullend verzekerd wilt zijn. Ook kun je de mate van vrije zorgkeuze bepalen en aangeven van welke zorgverleners jij het belangrijk vindt dat ze door je zorgverzekering zijn gecontracteerd. Vervolgens tonen wij de zorgverzekeringen die het beste aan jouw eisen voldoen en kun je via onze Zorgvergelijker in 2022 overstappen van zorgverzekering.

Met de Zorgvergelijker voor 2022 vind je in een paar simpele stappen een zorgverzekering die aansluit bij je wensen. Als je uiterlijk 31 december 2021 overstapt, dan zegt je nieuwe zorgverzekeraar je huidige zorgverzekering op. Wil je overstappen, maar weet je nog niet waarheen? Zeg dan wel je huidige verzekering uiterlijk 31 december 2021 op. Je kunt dan tot en met 31 januari 2022 een nieuwe verzekering afsluiten. Wij adviseren u dringend om uw zorgverzekering 2022 te checken, zodat u niet voor onaangenamen verrassingen komt te staan!

Onze openingstijden

 • Maandag 08:00 - 20.00
 • Dinsdag 08:00 - 20.00
 • Woensdag 08:00 - 20.00
 • Donderdag 08:00 - 20.00
 • Vrijdag 08:00 - 17:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten

Onze pluspunten

 • PlusPraktijk
 • Multidisciplinaire aanpak
 • Keurmerk Fysiotherapie
 • Inloopspreekuur: ma van 18-19 uur
 • Online chat: ma & do van 10-11 uur

Nieuwsbrief

Benieuwd wat er in de praktijk gebeurt en wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van fysiotherapie? Regelmatig publiceert Fysiotherapie Centrum Heerde een nieuwsbrief vol interessante weetjes.

Volg ons

"Voor alle specialisaties hebben wij deskundige therapeuten in huis."

- Fysiotherapie Heerde

Openingstijden

Wij zijn elke werkdag open. Vandaag:

08:00 - 20.00

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op 0578-696363 of mail naar info@fysioheerde.nl

Scroll naar top