Michiel Treffers

Michiel Treffers

Geboren op: 06-04-1971
Woont in: Lieren

Na het CIOS heb ik in 1997 de opleiding fysiotherapie in Utrecht gedaan. Door mijn grote interesse in de sport ben ik de opleiding Sportfysio-therapie (NVFS) gaan doen en heb in 2010 de masteropleiding manuele therapie (SOMT) afgerond. Zelf ben ik een liefhebber van de meeste sporten, in het bijzonder wielrennen, baanrennen en veldrijden.
Merdi van Essen

Merdi van Essen

Geboren op: 14-09-1960
Woont in: Vaassen

Sinds 2009 ben ik, na een opleiding van 3 jaar, geriatriefysiotherapeut (gespecialiseerd voor ouderen). Hier ligt mijn passie. De geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van ouderen met meervoudige gezondheidsproblemen. Daarnaast is er kennis van ouderdomsziekten en de daarbij passende fysiotherapeutische behandeling. U zult mij vaak in de wijk vinden bij mensen aan huis. Samen met de gemeente Heerde (mantel- en ouderenzorg) en andere partners in de gezondheidszorg werk ik mee aan de voorlichting voor ouderen en aan het stimuleren van bewegen. Ik vind het fijn om op deze manier te werken aan een zo goed mogelijke, efficiente zorg voor onze ouderen in Heerde.
Loek van den Berg

Loek van den Berg

Geboren op: 31-03-1980
Woont in: Heerde

Ik ben al geruime tijd werkzaam bij het Fysiotherapeutisch Centrum Heerde. Ik heb fysiotherapie gestudeerd in Groningen. Daarvoor heb ik het CIOS gedaan in Heerenveen. Ik hou van volleybal en darten en beoefen beide sporten ook. Ik vind het erg belangrijk dat er bij fysiotherapie vertrouwen is van de patiënt naar de therapeut toe en andersom. Fysiotherapie is immers een samenwerking tussen hen beiden.
Mirjan Egberts

Mirjan Egberts

Geboren op: 27-05-1981
Woont in: Deventer

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Ik ben begonnen als fysiotherapeut in het verpleeghuis Wendhorst waarna ik al snel de combinatie heb gemaakt met de praktijk en sinds 2007 volledig werk bij het Fysiotherapeutisch Centrum Heerde. In 2008 heb ik de opleiding manuele lymfedrainage ad Vodder afgerond. Ik begeleid mensen met oedemen na een operatie en trauma. Op Groot Stokkert in Wapenveld begeleid ik de oudere mens met complexere aandoeningen. In 2014 heb ik de opleiding NLP afgerond, ik ervaar dit als een goede aanvulling op mijn fysiotherapeutische vaardigheden om de patiënt beter te begeleiden en hierdoor het herstelproces te bespoedigen. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig: hardlopen, fietsen, wandelen.
Marloes ten Hake – Gabriël

Marloes ten Hake – Gabriël

Geboren op: 29-09-1983
Woont in: Goor

Ik ben in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Saxion hogeschool Enschede. Sindsdien ben ik hier in het centrum werkzaam als algemeen fysiotherapeute. In 2015 ben ik gestart met de Master Geriatric Physical Therapy. Ik heb cursussen gevolgd in tapen, schouderklachten, lage rug- en bekken-klachten en hartrevalidatie. Het vak fysiotherapie spreekt me erg aan omdat ik graag met mensen werk en het als een uitdaging zie hen te helpen met hun klachten. In mijn vrije tijd sta ik graag op het veld voor een potje voetbal en vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn man en 3 kinderen.
Judith Marsman

Judith Marsman

Geboren op: 13-08-1977
Woont in: Wapenveld

Ik werk sinds 2011 in Heerde en heb het hier erg naar m’n zin. In het fysiotherapeutische beroep spreekt mij zowel het vaktechnische, als het sociale aspect erg aan. Ik vind het ook heel belangrijk om een patiënt goed te informeren en om samen de juiste behandeling uit te stippelen, waar we ons beiden in kunnen vinden. Om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden heb ik cursussen gevolgd op het gebied van Medical Taping, manuele technieken Mulligan, Dry Needling (incl. kaak en hals) en Manuele Lymfedrainage (een onderdeel daarvan is oedeemtherapie). In september 2015 ben in gestart met de Master Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en tennis ik.
Mariëlle Blom

Mariëlle Blom

Geboren op: 13-04-1991
Woont in: Apeldoorn

In 2012 heb ik de opleiding Fysiotherapie in Enschede afgerond. Sinds mei 2013 ben ik werkzaam in Heerde. Ik heb mij verdiept in Medical Taping, Claudicatio Intermittens (etalagebenen) en zit in het SchouderNetwerk. Naast het een op een begeleiden van patiënten haal ik ook veel plezier uit het begeleiden van Fysiosport groepen. In september 2015 ben ik begonnen met de driejarige Master Manuele therapie. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met hardlopen en tekenen/schilderen.
Erna Sellis

Erna Sellis

Geboren op: 08-05-1960
Woont in: Zwolle

Sinds 1982 werk ik hier ‘s middags als secretaresse/receptioniste. Ik doe de administratie voor een deel van de fysiotherapie en de RevaZorg. Voor informatie en/of vragen op dit gebied kunt u altijd bij mij terecht. Mijn sport is tennis, waaraan ik vooral in de zomermaanden veel tijd besteed. Mijn hobby’s zijn stijldansen en origami.
Mieneke Wolff-Leeraar

Mieneke Wolff-Leeraar

Geboren op: 25-09-1967
Woont in: Heerde

Sinds januari 2007 werk ik met veel plezier in het Fysiotherapeutisch Centrum. ‘s Morgens zit ik hier achter de balie en neem de telefoon aan en ontvang de patiënten. Daarnaast verzorg ik een groot gedeelte van de administratie voor de fysiotherapiepraktijk.  
Ineke Harmsen

Ineke Harmsen

Geboren op: 31-03-1968
Woont in: Heerde

Vanaf de opening in 2006 ben ik werkzaam als schoonmaakster van de praktijk. Het is hier heel leuk werken. Ik vind het belangrijk dat het goed schoon is in een praktijk waar zoveel mensen over de vloer komen.
Janneke Boerdam

Janneke Boerdam

Geboren op: 03-12-1990
Woont in: Wapenveld

In 2013 heb ik mijn ergotherapieopleiding aan de HAN in Nijmegen met succes afgerond. Na een aantal maanden waarneming in een verzorging/verpleegtehuis, heb ik de mogelijkheid gekregen om in de praktijk te komen werken. Binnen de praktijk werk ik in de Mendelrevalidatie en in de eerste lijn  (bij mensen aan huis, op verwijzing van de dokter). Het leuke aan dit werk vind ik het praktisch bezig zijn met de cliënten. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness, pianospelen en wandelen met mijn hond.
Niels Stijf

Niels Stijf

Geboren op: 15-10-1990
Woont in: Heerde

In het jaar 2013 ben ik in Groningen afgestudeerd als fysiotherapeut.  Aansluitend ben ik bij het Fysiotherapeutisch Centrum in Heerde aan de slag gegaan. Naast de algemene fysiotherapie begeleid ik diverse Fysiosport groepen en zie ik veel sportgerelateerde klachten. Ook ben ik onderdeel van het team REVA-zorg, waarbij op een multidisciplinaire wijze mensen worden geholpen. In september 2015 ben ik begonnen met de driejarige master Sportfysiotherapie in Amersfoort. Naast mijn werk en studie ben ik zelf actief met voetbal en fitness.
Marit Burgmeijer

Marit Burgmeijer

Geboren op: 27-09-1984
Woont in: Arnhem

Met veel plezier oefen ik  mijn vak als fysiotherapeut uit, voel me erg thuis in het actief begeleiden en motiveren van patiënten; met name het stimuleren van zelfredzaamheid. Ik heb een aantal cursussen gevolgd om vakkennis te vergroten o.a. diabetes begeleiding, handrevalidatie en medical taping. Daarnaast heb ik de opleiding 'Handtherapie' met succes afgerond. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met fotografie, fietsen en reizen.
Niels Meijer

Niels Meijer

Geboren op: 27-11-1985
Woont in: Wezep

In 2009 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Enschede en heb in juli 2014 de master manuele therapie afgerond aan de SOMT te Amersfoort. Vanaf maart 2015 ben ik werkzaam bij Fysiotherapeutisch Centrum Heerde. Momenteel behandel  ik met name als manueel therapeut en  richt ik mij het meeste op rug-, nek- schouder- en hoofdpijn klachten. Verder heb ik nog diverse cursussen gevolgd. Mijn interesse op sportgebied gaat uit naar voetballen, hardlopen en schaatsen.
Ludo Remerie

Ludo Remerie

Geboren op: 27-01-1990
Woont in: Zutphen

Kimberley Schregardus

Kimberley Schregardus

Geboren op: 15-01-1993
Woont in: Dronten

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Meteen na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen met een zwangerschapswaarneming in Kampen en sinds december 2016 ben ik werkzaam bij Fysiotherapeutisch Centrum Heerde. Ik ben algemeen fysiotherapeut en zie een diversiteit aan klachten. Ook begeleid ik Fysiosport groepen en ben ik actief in de beweegtuin van Brinkhoven. Naast mijn werk in Heerde ben ik fysiotherapeut bij ASVD korfbal in Dronten. Hier ben ik aanwezig tijdens de trainings- en wedstrijddagen, waar ik mij voornamelijk bezig houd met blessure behandeling, blessure preventie en core stability/looptraining van de selectie. Om zelf fit te blijven ben ik in de sportschool te vinden.
Carline Paauwe

Carline Paauwe

Geboren op: 05-03-1990
Woont in: Raalte

Nadat ik Sport & Bewegen heb afgerond ben ik de opleiding fysiotherapie gaan doen in Enschede. Deze heb ik in 2014 afgerond. Gelijk erachteraan ben ik begonnen met de opleiding kinderfysiotherapie in Breda. Vanaf januari 2017 werk ik bij Fysiotherapeutisch Centrum Heerde. Ik behandel met name kinderen (voorkeurshouding, achterstand in de grove en/of fijne motoriek, schrijfproblemen of orthopedische klachten). In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met handbal en reizen.
Ogbonna Ebeke

Ogbonna Ebeke

Woont in: Zwolle

Wij zijn een PlusPraktijk.

Openingstijden

goedenavond, vandaag is het vrijdag 22 juni en we zijn geopend van 08:00 tot 17:00.

Kwaliteiten

  Specialist in bewegen
  Snel een afspraak
  Kwaliteit van zorg en resultaat
  Vergoeding alle zorgverzekeraars
  Géén verwijsbrief nodig