Podotherapie

Innofeet

Bij Innofeet (voorheen Voetencentrum Nijenhuis) kunt u terecht met al uw voet (gerelateerde) problemen. Knie-, heup- of rugklachten, als gevolg van een verkeerde voetenstand worden door de podotherapeut van Innofeet behandeld. Maar ook bijvoorbeeld sportblessures, hielspoor klachten, pijnlijke likdoorns, overmatig eelt en ingegroeide teennagels zijn veel geziene klachten op het spreekuur van de podotherapeut. Daarnaast heeft de organisatie zich gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met diabetes, reumatische voetproblemen, kalk- en schimmelnagels, sporters en kinderen.

De podotherapeuten van Innofeet hebben de vierjarige opleiding Podotherapie afgerond en zijn allemaal aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Podotherapie is direct toegankelijk en wordt veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering en heeft geen gevolgen voor uw eigen risico.

Op de woensdag is de podotherapie  van 8.00 uur  tot 16.30 uur aanwezig in het Fysiotherapeutisch Centrum Heerde.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 088 – 031 3000 of bezoek onze website  www.innofeet.nl

logo-innofeet

 


Wij zijn een PlusPraktijk.

Openingstijden

Goedemiddag, vandaag is het dinsdag 11 december en we zijn geopend van 08:00 tot 20:00.

Kwaliteiten

  Specialist in bewegen
  Snel een afspraak
  Kwaliteit van zorg en resultaat
  Vergoeding alle zorgverzekeraars
  Géén verwijsbrief nodig