team backup

Onze therapeuten

Portret-6Michiel Treffers

Geboren 06-04-1971,
wonende in Lieren.

Na het CIOS heb ik in 1997 de opleiding fysiotherapie in Utrecht gedaan. Door mijn grote interesse in de sport ben ik de opleiding Sportfysio-therapie (NVFS) gaan doen en heb in 2010 de masteropleiding manuele therapie (SOMT) afgerond.
Zelf ben ik een liefhebber van de meeste sporten, in het bijzonder wielrennen, baanrennen en veldrijden.

Portret-2Merdi van Essen
Geboren 14-09-1960,
wonende in Vaasen.

Sinds 2009 ben ik, na een opleiding van 3 jaar, geriatrisch fysiotherapeut (gespecialiseerd voor ouderen). Hier ligt mijn passie. Momenteel ben ik bezig met de oprichting van een beweegtuin (outdoor fitness) voor ouderen bij Brinkhoven. Samen met de Gemeente Heerde en andere partners in de zorg werk ik mee aan het stimuleren van het bewegen van ouderen, onder andere door middel van een vroegsignaleringsproject. Ik vind het fijn om op deze manier te werken aan een zo goed mogelijke, efficiente zorg voor onze ouderen in Heerde.

Portret-9Koen Krul Geboren
15-11-1956,
wonende in Amersfoort

Ik ben al meer dan 25 jaar met veel plezier werkzaam in de gemeente Heerde. Ik ben een breed geschoold allround fysiotherapeut.
Ik participeer momenteel in het reuma kennisnetwerk, een samenwerkings-verband tussen reumatologen en fysiotherapeuten met als doel het verbeteren van de behandeling van reumatische aandoeningen zoals reumatoide arthritis, Bechterew, artrose etc.

Portret-3Jeroen van Buuren
Geboren 14-12-1952,
wonende in Zwolle

Vanaf 1993 was ik werkzaam in een eigen praktijk in Heerde. Daarvoor had ik 16 jaar als fysiotherapeut gewerkt in het ziekenhuis, waaronder de Isala Kliniek. In de loop der jaren heb ik mijn kennis en vaardigheden uitgebreid met o.a. sportfysiotherapie, manuele therapie MTM en fysiotherapie bij longklachten. Tevens heb ik mij toegelegd op het behandelen van schouderklachten. Naast individuele behandelingen geeft ook het werken met groepen mij veel voldoening.

Portret-1Loek van den Berg
Geboren 31-03-1980,
wonende in Heerde

Ik ben ongeveer 4 jaar werkzaam bij het Fysiotherapeutisch Centrum Heerde. Ik heb fysiotherapie gestudeerd in Groningen. Daarvoor heb ik het CIOS gedaan in Heerenveen. Ik hou van volleybal en darten en beoefen beide sporten ook. Ik vind het erg belangrijk dat er bij fysiotherapie vertrouwen is van de patiënt naar de therapeut toe en andersom. Fysiotherapie is immers een samenwerking tussen hen beiden.

Portret-15Bram Kroeske
Geboren 09-08-1958,
wonende in Wapenveld

Sinds 1983 gediplomeerd fysiotherapeut (Deventer).
Na een aantal jaren in ‘De Windy City’ Chicago gewerkt te hebben, heb ik in Californië, in ‘America’s Finest City’ San Diego,  mijn Masters gehaald in Orthopedische Manuele Therapie. Na een tiental jaren zon, zee en strand trok toch weer het moederland. Ik ben nu al weer zo’n 8 jaar werkzaam in Heerde en heb recentelijk de opleiding Orthopedische Manuele Therapie in Nederland afgesloten. Ik heb affiniteit met katten, krachttraining, yoga en snelle bolides.

Portret-10Harmen Jan van Ark
Geboren 26-05-1984,
wonende in Zwolle

Na afronding van mijn opleiding fysiotherapie in Groningen in het voorjaar van 2010 kon ik aansluitend aan de slag in Heerde. Vanuit hier ben ik ook één dag in de week werkzaam in een dependance van het Achmea Health Center in Apeldoorn.
In februari 2011 ben ik gestart met de Masteropleiding Musculoskeletaal in Enschede. Deze 3-jarige vervolgstudie leidt op tot sport- en/of manueel therapeut.

Portret-12Ciska Postema
Geboren 09-10-1985,
wonende te Zwolle

In 2007 heb ik mijn fysiotherapie diploma gehaald en heb ik 3 jaar gewerkt als algemeen fysiotherapeut. In september 2010 ben ik in opleiding gegaan tot kinderfysiotherapeut vanwege mijn affiniteit met kinderen en de actieve & creatieve elementen binnen de therapie. Sinds een jaar werk ik alleen met kinderen en dit doe ik met veel plezier.
In mijn vrije tijd ga ik graag toeren op de fiets, tennissen en met reizen andere culturen en natuur ontdekken.

Portret-18Mirjan Egberts
Geboren 27-05-1981,
wonende in Deventer

Sinds 5 jaar werk ik hier in de praktijk al weer als fysiotherapeut. Ik vind het erg leuk om oudere mensen te begeleiden. Deze doelgroep vind ik onder andere op Groot Stokkert in Wapenveld, waar ik samen met mijn collega Merdi vaak kom. Ook werk ik met hen hier in de praktijk en bij de mensen thuis.
Begin vorig jaar heb ik de opleiding manuele lymfedrainage ad Vodder afgerond. In de praktijk begeleid ik mensen met oedemen na een operatie of trauma.

Portret-11Kirsten Dijkhof – De Haan
Geboren 15-08-1980,
wonende in Eerbeek

Ik ben in 2003 afgestudeerd en werk sindsdien als fysiotherapeut in Heerde. Ik heb een aantal cursussen gedaan voor bekkenbodemklachten, vooral bij zwangeren. In 2011 heb ik eveneens mijn studie kinderfysiotherapie succesvol afgerond.
Ik zit op hockey, houd van snowboarden, schaatsen en hardlopen. Verder vind ik het leuk om met mensen om te gaan en om in samenspraak met de patiënt hun klachten te verhelpen.

Portret-8Marloes ten Hake – Gabriël
Geboren 29-09-1983,
wonende in Goor

Ik ben in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Saxion hogeschool Enschede. Sindsdien ben ik hier in het centrum werkzaam als algemeen fysiotherapeute. Het vak fysiotherapie spreekt me erg aan omdat ik graag met mensen werk en het als een uitdaging zie hen te helpen met hun klachten. Ik heb cursussen gevolgd in tapen, schouderklachten, lage rug- en bekken-klachten en hartrevalidatie. In mijn vrije tijd sta ik graag in de sporthal voor een potje badminton, vind ik het leuk om af en toe eens te fitnessen en geniet ik er van om leuke dingen te ondernemen met mijn man en zoontje.

Portret-16Judith Marsman
Geboren 13-08-1977,
wonende in Wapenveld

Ik werk sinds 2011 in Heerde en heb het hier erg naar m’n zin. In het fysiotherapeutische beroep spreekt mij  zowel het vaktechnische, als het sociale aspect erg aan. Ik vind het ook heel belangrijk om een patient goed te informeren en om samen de juiste behandeling uit te stippelen, waar we ons beiden in kunnen vinden. Om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden heb ik cursussen gevolgd op het gebied van Medical Taping, manuele technieken Mulligan,  Dry Needling en Manuele Lymfedrainage (een onderdeel daarvan is oedeemtherapie). In mijn vrije tijd loop ik graag hard en tennis ik.

Portret-14Mariëlle Blom

Geboren 13-04-1991,
wonende in Heerde

In 2012 heb ik de opleiding Fysiotherapie in Enschede afgerond. Na een aantal waarnemingen te hebben gedaan ben ik sinds mei 2013 werkzaam in deze praktijk. Naast behandelingen in de praktijk geef ik ook groepstherapie en individuele therapie in het zwembad op Groot Stokkert. Binnenkort rond ik de cursus Medical Taping af. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met hardlopen en tekenen.

 

Alice van Asselt – Noordmans
Geboren 20-01-1984,
wonende in Nunspeet

Nadat ik een aantal jaren uit Nunspeet ben weggeweest, woon ik inmiddels weer in dit prachtige dorp. Ik ben ik 2005 afgestudeerd als fysiotherapeute. Sinds medio 2006 ben ik aan het werk in Heerde. In 2009 heb ik de masteropleiding (SMOT) Manuele Therapie afgerond. Ook heb ik in de tussentijd diverse cursussen gevolgd zoals tapen, bandageren en hartrevalidatie. Buiten mijn werk houd ik mij ook graag bezig met hardlopen, kleiduiven schieten en saxofoon spelen.

 

De receptie en het secretariaat

Portret-13Erna Sellis
Geboren 08-05-1960,
wonende in Zwolle

Sinds 1982 werk ik hier ’s middags als secretaresse/receptioniste. Ik doe de administratie voor een deel van de fysiotherapie en de afdeling fysiosport. Voor informatie en/of vragen op dit gebied kunt u altijd bij mij terecht.
Mijn sport is tennis, waaraan ik vooral in de zomermaanden veel tijd besteed. Mijn hobby’s zijn stijldansen en origami.

Portret-4Mieneke Wolff-Leeraar
Geboren 25-09-1967,
wonende in Heerde

Sinds januari 2007 werk ik met veel plezier in het Fysiotherapeutisch Centrum. ’s Morgens zit ik hier achter de balie en neem de telefoon aan en ontvang de patiënten. Daarnaast verzorg ik een groot gedeelte van de administratie voor de fysiotherapiepraktijk.

Portret-5Bianca Veldkamp

Geboren 03-12-1968,
wonende in Heerde

Sinds juni 2012 werk ik parttime bij het fysiotherapeutisch centrum als secretaresse/receptioniste. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het aannemen van de telefoon, het ontvangen van de patiënten en het inplannen van afspraken. Mijn vrijetijdsbesteding bestaat o.a. uit schilderen, fotografie, wandelen, sporten en muziek.

 

De schoonmaak

Portret-7Ineke Harmsen
Geboren 31-03-1968,
wonende in Heerde

Vanaf de opening in 2006 ben ik werkzaam als schoonmaakster van de praktijk. Het is hier heel leuk werken. Ik vind het belangrijk dat het goed schoon is in een praktijk waar zoveel mensen over de vloer komen.

 

 


Wij zijn een PlusPraktijk.

Openingstijden

Goedenavond, vandaag is het dinsdag 19 maart en we zijn geopend van 08:00 tot 20:00.

Kwaliteiten

  Specialist in bewegen
  Snel een afspraak
  Kwaliteit van zorg en resultaat
  Vergoeding alle zorgverzekeraars
  Géén verwijsbrief nodig
  Gratis inloopspreekuur (op maandag van 18-19u)