Cursus Sportief Afslanken

De Cursus Sportief Afslanken is bedoeld voor mensen met overgewicht, die onvoldoende bewegen, maar wel gemotiveerd zijn om dit te gaan doen. De cursus is gericht op het veranderen van het leefpatroon en wordt gegeven in samenwerking met de diëtiste.

Gedurende 3 maanden wordt u 2x per week begeleid met een actief beweegprogramma bij ons op de praktijk en een aantal presentaties en gesprekken met de begeleidende fysiotherapeut en diëtiste. 

 

Vergoeding:
De kosten voor het sportprogramma van de cursus Sportief Afslanken bedragen € 350. Bij een BMI hoger dan 30 en bij diabetes mellitus wordt de cursus vergoed, afhankelijk van de eigen zorgverzekering. Wij adviseren u daarom altijd eerst bij uw eigen zorgverzekering na te vragen of u voor vergoeding in aanmerking komt. Dit om vervelende verrassingen achteraf te voorkomen. Naast de kosten voor het sportprogramma wordt een vergoeding gevraagd voor de voeding- en dieetadvisering door de diëtiste. Deze wordt voor 3 uur vergoed vanuit de basisverzekering. Soms worden extra uren vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Mensen met diabetes mellitus komen op verwijzing van hun huisarts in aanmerking voor dieetadvisering.

Hou het nieuws op onze website en in de wachtkamer in de gaten wanneer een nieuwe cursus start! Heeft u vragen over de cursus Sportief Afslanken?
Bel op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur naar Fysiotherapeutisch Centrum Heerde, telefoonnummer (0578) 696363 of stuur een e-mail naar info@fysioheerde.nl


Wij zijn een PlusPraktijk.

Openingstijden

Goedemorgen, vandaag is het maandag 27 januari en we zijn geopend van 08:00 tot 20:00.

Kwaliteiten

  Specialist in bewegen
  Snel een afspraak
  Kwaliteit van zorg en resultaat
  Vergoeding alle zorgverzekeraars
  Géén verwijsbrief nodig
  Gratis inloopspreekuur (op maandag van 18-19u)