Bijeenkomst Langer thuis wonen do 28 maart

Geplaatst op 6 maart 2019

Senioren en mantelzorgers krijgen informatie over ADL (Activiteiten Dagelijks Leven)

Wilt u ook uw zelfstandigheid behouden?

Welzijn Heerde en Fysiotherapeutisch Centrum Heerde houden in het kader van het project Langer thuis wonen een informatiebijeenkomst op donderdagmiddag 28 maart met als onderwerp ​Activiteiten Dagelijks leven (ADL​).

Door gezondheidsproblemen kunt u moeite krijgen met alledaagse handelingen zoals eten en drinken, bewegen, opstaan, aan- en uitkleden, praten, jezelf kunnen verplaatsen en het maken van sociale contacten. Bijvoorbeeld: U komt uit het ziekenhuis en bent nog niet geheel hersteld. Hoe zorgt u er dan voor dat u​ zelfstandig​ veilig thuis kunt blijven wonen, en dat u kunt blijven doen wat u belangrijk vindt? Een vraag die voor mantelzorgers, ​mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en ouderen interessant is.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u allerlei tips en uitleg van een ervaren fysiotherapeut over wat u op een veilige manier allemaal zelf kunt doen. Ook is er informatie over het volgen van een cursus zodat u bepaalde handelingen goed kunt trainen. Verder wordt er verteld over hulpmiddelen die noodzakelijke handelingen kunnen vergemakkelijken.

De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 28 maart van 15.00 uur tot 16.00 uur.
Locatie is de behandelruimte van Fysiotherapeutisch Centrum Heerde aan de Groteweg 5 in Heerde, in hetzelfde gebouw waar ook Isala Heerde is gevestigd. De toegang tot de informatiebijeenkomst is ​gratis​. In verband met de organisatie is opgave vooraf gewenst.
Aanmelden kan bij volwassenenwerker Ton Hulsebos, telefoonnummer 06 51 25 93 70 of bij Fysiotherapeutisch Centrum Heerde, telefoonnummer (0578) 69 63 63. U kunt uw opgave ook e-mailen naar merdi@fysioheerde.nl.


Wij zijn een PlusPraktijk.

Openingstijden

Goedenavond, vandaag is het maandag 27 januari en we zijn geopend van 08:00 tot 20:00.

Kwaliteiten

  Specialist in bewegen
  Snel een afspraak
  Kwaliteit van zorg en resultaat
  Vergoeding alle zorgverzekeraars
  Géén verwijsbrief nodig
  Gratis inloopspreekuur (op maandag van 18-19u)