Sponsoring

logo

Het Fysiotherapeutisch Centrum Heerde is sponsor van TOF.

Het Topsporttalent Ondersteuning Fonds Noordoost-Veluwe is een stichting die als doel heeft jeugdig sporttalent woonachtig in de gemeenten Epe, Hattem, Heerde en Oldebroek te ondersteunen op hun weg naar de top in hun tak van sport.

Het is de visie van TOF dat sport mensen in beweging brengt, samenbrengt en verbindt. Sport draagt daardoor bij aan een hechtere en betere samenleving.

Om mensen te winnen voor sport zijn voorbeelden nodig. Sporters die hun omgeving enthousiast maken én geïnteresseerd in sport. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om actieve of passieve sportbeoefening. TOF wil in haar omgeving dergelijke voorbeeldsporters (helpen te) ontwikkelen en richt zich op jeugdig sporttalent in de leeftijd van tien tot en met twintig jaar met landelijke en internationale potentie.

(Ex-)topsporters uit de regio dragen TOF een warm hart toe. Zo hebben Jacco Eltingh, Gerard van Velde, Teun Mulder, Heidi van der Plas, René Ruitenberg en Jan Maarten Heideman en sportjournalist Dick van de Veen gekozen voor een TOF ambassadeurschap. Daarnaast hebben zich bijna dertig bedrijven aangemeld als toffe vriend. Deze toffe vrienden voorzien TOF van geld en middelen waarmee zij jeugdige sporttalenten kan ondersteunen. Kijk voor meer informatie over TOF op www.tofnoordoostveluwe.nl .


Wij zijn een PlusPraktijk.

Openingstijden

Goedemorgen, vandaag is het dinsdag 11 december en we zijn geopend van 08:00 tot 20:00.

Kwaliteiten

  Specialist in bewegen
  Snel een afspraak
  Kwaliteit van zorg en resultaat
  Vergoeding alle zorgverzekeraars
  Géén verwijsbrief nodig